torsdag 26 mars 2009

Helt rätt, Magnus!

Jag håller helt med Magnus Ramstrand om att en etikkommision är mer angelägen än någonsin. Varför är det så tyst om den saken från partiledningen? Jag tror att väljarna förväntar sig att just kristdemokraterna ska ska driva den frågan.
-
I dagens tidning kan man läsa att jultomten är den ekonomiska kylans senaste offer. Icke så i Sollentuna.
Igår var jultomten i full gång i Sollentunas kommunfullmäktige.
Sollentunapartiet hade på sig tomtedräkten och yrkade på dyra julklappar till sollentunaborna. Pensionärernas hus, dansbana och rekreationspark med sandstrand låg i säcken.Alliansen däremot lät sig inte dras med i julkapsivern utan manade till återhållsamhet och koncentration på kärnverksamheterna.Sollentunapartiets tomte talade mycket om att han inte hade en sedelpress i källaren men av döma av julklapparnas storlek torde han ha det.
--
Nu kommer frimärkena som ska uppmärksamma 100-årsjubileet av svensk bananimport. Idag startar försäljningen av fyra frimärken med bananer i modellera, med pigga ögon och promenadskor. Men inte en enda i pyjamas. Vi äter närmare 20 kg bananer per person och år.Vår yngste son äter minst 5 kg i veckan bidrar i hög grad till den statistiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar