måndag 10 maj 2010

Lilla valrörelsen och Maria Leissner.

Dagen började tidigt vid pendeltågsstationerna i Sollentuna med utdelning av lokalt KD-flygblad där vi toppkandidater presenterar vad vi vill göra.
Kylan till trots rådde det god stämning bland oss kampanjare.
- Ni behöver inte vara oroliga!Det kommer att gå vägen!ropade en pendlare till mig. Sådana glada tillrop ger vind i seglen i lilla valrörelsen.
Någon kommenterade också gårdagens valduell mellan Reinfeldt och Sahlin och tyckte att Reinfeldt var trovärdigast.Och det är ju det som det handlar om, trovärdigheten.Jag tror inte att slaget om väljarnas förtroende vinns med tobleronepolitik och skattehöjningar.Människor vill inte ha extra pålagor, vill inte dirigeras hit och dit och exempelvis låta myndigheterna bestämma hur de ska dela föräldraledigheten.I förra veckan kom en man fram till mig och ville tacka Göran Hägglund för att han hutade år kulturvänstern.Jag är säker på att han representerar det stora flertalet av verklighetens folk.
Vi avslutade utdelningen med en kopp kaffe i Sollentuna Centrum där vi träffade folkpartiets f.d. partiledare Maria Leissner.Hon gav oss extra glada tillrop.
Lilla valrörelsen - here we come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar