fredag 18 september 2009

Vem bryr sig om Anka?

Jo, det är tydligen många politiskt korrekta tyckare som gör det. Lyxliraren och hemmafrun Anna Anka kan tydligen påverka den svenska kvinnan i helt fel riktning, enligt vissa. Jag bara undrar vem som identifierar sig med denna Anka? Knappast verklighetens folk. Men bland verklighetens folk finns det ändå sådana som valt att vara hemarbetande på heltid(hemmafruar) utan att bry sig ett skvatt om Anna Anka.
Nalin Pekgul är oerhört upprörd och djupt oroad över att svenska kvinnor kan tänkas välja hemmafrulivet. Det strider ju helt emot det politiskt korrekta.
Så får man bara inte göra, dvs välja själv.Nu måse pekpinnarna fram! Och det är inte bara familjerna som ska in i en enda fålla, även äldre i behov av hemtjänst och boende ska styras. S hävdar ständigt att äldre inte har förmågan att välja och att det är fullt tillräckligt och bäst med en kommunal utförare. Förmynderi så det skriker om det!
Göran Hägglund har helt rätt när han skriver: Frågan är varför vanligt folk ska bry sig om sådant mästrande.
Det är ett år kvar till nästa val. Nu måste vi höja rösten ytterligare ett tonläge och klargöra skillnaden mellan förmynderi och frihet för verklighetens folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar